Tijdelijke pop-upbib in Brueghelzaal

Gepubliceerd op: maandag 11 januari 2021 7 u.
Op 9 februari openen de deuren van de tijdelijke bib in de Brueghelzaal. Dankzij deze pop-upbib heb je tijdens de verbouwingen toch toegang tot de collectie lees-, luister- en kijkmateriaal. 

Twee soorten werken

De openingsuren blijven ongewijzigd, maar omdat de ruimte beperkt is, moet men een keuze maken tussen de collecties. Men heeft daarom besloten om te werken met twee soorten werken: de aanwezige werken in de pop-upbib en de collectie die op aanvraag beschikbaar is. 

Wat vind je terug in de pop-upbib? 

Voor de volwassen lezers is er een ruim aanbod aan de meest recente, populaire en iconische titels. Van de jeugdcollectie vind je er het grootste deel van de fictiecollectie terug. 

Ook strips, cd’s, dvd’s en non-fictiewerken zullen er in de rekken staan, al kan men hiervan maar een beperkte hoeveelheid verhuizen naar de pop-upbib. De kranten kan je ook nog steeds raadplegen, net zoals de meest populaire tijdschriften. 

Alles wat in de pop-upbib aanwezig is, wordt in de catalogus aangeduid als ‘beschikbaar’, zoals dat al het geval was in de huidige bibliotheek.

Ook de boeken die in het magazijn staan, kan je via de pop-upbib lenen. Vind je een titel terug in onze catalogus maar staat erbij vermeld dat het ‘op aanvraag’ is, dan behoort dat werk toe tot de collectie die op aanvraag te raadplegen is.

Hoe vraag je een werk aan? 

De titels die niet in de pop-upbib staan, kan je wel nog lenen op aanvraag. Je aanvraag gebeurt via mail, via de knop hieronder of door een briefje in te vullen aan de balie.

Online aanvragen

Je kan ook tijdens de openingsuren van de bib telefonisch een werk aanvragen. Vermeld de titel, auteur of uitvoerder en jouw persoonlijke gegevens (naam, voornaam en e-mailadres). Afhankelijk van het moment van je aanvraag, kan je één tot drie dagen later je bestelling ophalen aan de balie van de bib, na bericht van de medewerkers van de bib. 

Extra

Door plaatsgebrek zal onze computerdienstverlening in de pop-upbib beperkt zijn. Er is één computer met internet beschikbaar die op afspraak gebruikt kan worden.

Studeren in de pop-upbib is niet mogelijk. 

Om ervoor te zorgen dat een bezoek aan onze pop-upbib op een veilige manier gebeurt, mogen er maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. 

Contact

Bibliotheek

Adres
O.-L.-Vrouwlaan 12570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 35 43
e-mail
bibliotheek@duffel.be
Website
www.duffel.be/bibliotheek

Volg ons op:

Vandaag

gesloten (Pop-up bib gesloten + verhuis naar nieuwe bib)

Morgen

gesloten (Pop-up bib gesloten + verhuis naar nieuwe bib)
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten