Elk plantje helpt een handje

Gepubliceerd op: woensdag 2 september 2020 14.31 u.
Dit jaar ziet het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker er helemaal anders uit. Corona steekt een stokje voor de traditionele verkoop met vrijwilligers. Daarom biedt de organisatie voor het eerst in 25 jaar zijn vermaarde azalea’s enkel online te koop aan.

Online bestellen en betalen

Tot en met zondag 20 september bestel en betaal je online een azalea voor 7 euro per stuk via www.plantjesweekend.be. Wil je een grote bestelling doen voor je vereniging? Hou er dan rekening mee dat je het volledige bedrag tijdens je online bestelling moet betalen. Heb je problemen met het online aanvragen, contacteer dan het vrijetijdsloket in het gemeentehuis via 015 30 72 50. Ze helpen je graag verder. 

Je bestelling afhalen

Tijdens het bestellen kies je ook een bezorgmethode. Je kan je plantje thuis laten leveren door Kom op tegen Kanker voor een kleine meerprijs. Een bestelling kan je ook afhalen in een AVEVE-winkel. Tenslotte is het mogelijk om je plantje op te halen bij een afhaalpunt van vrijwilligers in Duffel.

Duffelse afhaalpunten

Op woensdag 23 september (tussen 14 en 17 u.) of op zaterdag 26 september (tussen 10 en 16 u.) kan je de plantjes afhalen in de Duffelse afhaalpunten:

  • Bibliotheek Duffel, Onze-Lieve-Vrouwlaan 1
  • Technisch Centrum, Norbertijnerlei 40
  • Gemeentelijke basisschool De Meyl, Mijlstraat 91

Plantjes schenken

Vind je dat onze zorg naast applaus ook een bloemetje verdient? Schenk je plantje dan aan onze zorghelden. Kom op tegen Kanker verdeelt de weggeschonken plantjes aan zorgverleners in de ziekenhuizen.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u. en 13.30 - 15.30 u.

Morgen

open van 9 - 12 u. en 18 - 19.30 u.

Om de regels rond sociale afstand te kunnen blijven respecteren, werken we enkel op afspraak. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Voor de dienst burgerzaken kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten