Vrijwilligers gezocht voor plantjesweekend van Kom op tegen Kanker

Gepubliceerd op: vrijdag 16 juli 2021 9.42 u.
Lokaal bestuur Duffel zoekt vrijwilligers om azalea's te verkopen voor Kom op tegen Kanker tijdens het weekend van 17, 18 en 19 september.

Al voor het 27e jaar op rij doet lokaal bestuur Duffel mee aan het plantjesweekend om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Na een atypische editie in 2020 zetten we dit jaar weer maximaal in op ons traditionele verkoopweekend met enthousiaste vrijwilligers.

Met het ingezamelde geld financiert Kom op tegen Kanker zorgprojecten in de vorm van een luisterend oor, activiteiten, lotgenotencontact, informatie en praktische of financiële hulp voor mensen met kanker en hun omgeving. 

Omdat het leuk is, omdat je de mensen uit je buurt beter leert kennen, omdat je er een goed gevoel aan overhoudt, omdat je een verschil maakt voor mensen met kanker, enz. Er zijn zóveel redenen om mee plantjes te verkopen tijdens het jaarlijkse plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker. Interesse om mee te doen? Laat het ten laatste op maandag 23 augustus weten aan het vrijetijdsloket met behulp van het formulier dan je onderaan deze pagina kan downloaden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten