GEANNULEERD: Over de brug

Gepubliceerd op: maandag 2 maart 2020 8 u.
Over de brug is een jaarlijkse happening voor en door Duffels talent. Daarnaast focust het ook op erfgoed. Over de brug gaat van start op Erfgoeddag.

Gezien de huidige omstandigheden en maatregelen omtrent het coronavirus kan Over de brug 2020 niet doorgaan. De risico’s voor de gezondheid van de organisatoren en bezoekers zijn te groot.

Het culturele evenement viert zijn 20ste verjaardag. Het mag dus iets meer zijn. De feesteditie met ‘De Nacht’ als jaarthema vindt daarom niet enkel plaats op zondag, maar een heel weekend lang. Vaste waarden op 1 mei zijn de Markt voor mensen met talent, waar creatievelingen zelfgemaakte spullen aanbieden en verenigingen allerlei lekkers bereiden voor De Langste Veggietafel. En zet je daarna alvast schrap voor twee festivals van De Kunstfabriek.

Alle evenementen en activiteiten kan je terugvinden op www.duffel.be/overdebrug 

Contact en openingsuren

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te vertragen is het gemeentehuis niet toegankelijk voor klanten tot en met zondag 19 april 2020. Enkel voor strikt noodzakelijke dienstverlening kan je elke werkdag tussen 9 en 16 u. bellen naar het nummer 015 31 12 02. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket op https://www.duffel.be/eloket.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten