Gemeente Duffel

Warm IngeDuffeld brengt 5.779,67 euro op voor Jeugdzorg Ter Elst

Gepubliceerd op: woensdag 6 februari 2019 11.25 u.
Op zaterdag 12 januari organiseerde de gemeente Warm IngeDuffeld, een gezellig en gezinsvriendelijk winterevenement. De verkoop van drank bracht maar liefst 5.779,67 euro op. Dit bedrag gaat naar Jeugdzorg Ter Elst.

Jeudgzorg Ter Elst is actief in de zorg voor jongens en meisje met gedrags- en emotionele moeilijkheden. De vereniging was het goede doel van Warm IngeDuffeld 2019 en zorgde tijdens het winterevenement voor de drankstandjes. De verkoop van drank bracht maar liefst 5.779,67 euro op. Bij Jeudgzorg Ter Elst loopt nu een poll over de bestemming van deze extra middelen. De voorstellen moeten de jongeren rechtstreeks ten goede komen, duurzaam zijn en buiten de gesubsidieerde werking vallen. De inzendingen lopen binnen. Jeugdzorg Ter Elst zal later de bestemming van de opbrengst van Warm IngeDuffeld 2019 bekend maken.

Tijdens het winterevenement kon je ook deelnemen aan de Fluo Fun Run, een ludieke loopwedstrijd, georganiseerd door Blueberry Jam vzw. Tot wel 383 lopers kleurden op die gure, regenachtige zaterdag de Duffelse straten. Zij schonken met hun deelname elks 5 euro aan Hippo&Friends, een onderzoeksfonds van de KUL voor Diabetes type 1. In totaal ging het om bijna 2.000 euro.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten