Fleur je tuin op met streekeigen bomen en struiken, een bijenhotel of een nestkast

Gepubliceerd op: woensdag 24 augustus 2022 8 u.
De gemeente werkt samen met Natuurpunt voor de verkoop van streekeigen bomen en struiken, bijenhotels, nestkasten en vleermuizenkasten.

Ook dit jaar organiseren lokaal bestuur Duffel en Natuurpunt een verkoop van streekeigen bomen en struiken. De gekozen fruitboomsoorten zorgen voor een formidabele bloei, een paradijs voor wilde bijen en hommels. Ook met bijenhotels kunnen we wilde bijen helpen. Hang het bijenhotel de komende lente op een zonnige plaats en geniet volop van het werk van de wilde bijtjes. Tenslotte kan je ook nestkastjes bestellen voor de pimpelmees, koolmees of huismus en een vleermuizenkast.

Hoe bestellen?

Bestellen kan tot en met vrijdag 21 oktober 2022 via de knop hieronder. Betalen doe je bij voorkeur via overschrijving op IBAN BE94 0000 0196 0814 (met vermelding van je naam en 'Behaag') of bij het onthaal in het gemeentehuis (vanaf maandag 29 augustus 2022) tijdens de openingsuren. De prijzen vind je in het bestelformulier.

Bestel plantenpakket

Wanneer afhalen?

Op zaterdag 26 november tussen 10 en 12 u. kan je jouw bestelling afhalen in het technisch centrum, Norbertijnerlei 40. We sturen geen herinnering uit van je bestelling. Noteer de datum en het tijdstip dus alvast in je agenda.

Plantenpakketten

Meer informatie over de verschillende pakketten vind je hier.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten