Veilig het nieuwe jaar in met de feestbus

Gepubliceerd op: dinsdag 29 oktober 2019 10.35 u.
feestbus De Lijn
Ook dit jaar kan je op oudejaarsnacht veilig naar je bestemming en weer naar huis dankzij de feestbus van De Lijn. Zo kan je de auto thuis laten en toch elders gaan feesten. Vanaf half december kan je je registreren op de website van lokaal bestuur Duffel voor een gratis ticket voor de feestbus.

Zorgeloos feesten tot in de vroege uurtjes

Begin 2019 in stijl. Plan een leuk feestje of een uitstap met je vrienden of familie. De Lijn zorgt voor het vervoer. De chauffeurs brengen je veilig naar je feest, en aan het einde van de avond ook weer veilig naar huis.

Regel op voorhand je feestbusticket

Je kan je alvast registreren voor een ticket op www.duffel.be/feestbus. Je activeert je ticket door tijdens oudjaar EVENT te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt. Per smsticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider. De eerste 510 personen die zich registreren krijgen een gratis ticket.

Zonder registratie

Indien je je niet op voorhand registreerde, kan je de avond zelf nog een oudejaarsnachtbiljet kopen in een Lijnwinkel of bij de chauffeur, of je stuurt EVENT naar 4884. Het ticket kost 4 euro (+ 0,15 euro providerkost).

Feestbussen op dinsdag 31 december vanaf 18 u.

Feestvierders kunnen op dinsdag 31 december vanaf 18 u. meerijden met de feestbus, tot 1 januari, 23.59 u. Je mag binnen deze geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil. Er rijdt een feestbus tussen Mechelen en Lier die halt houdt op verschillende plaatsen in Duffel. Meer info over de haltes en dienstregeling vind je op www.delijn.be/oudejaar.

Contact en openingsuren

Onthaal

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 12 02
e-mail
info@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten