Gemeente Duffel

OCMW zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: dinsdag 27 februari 2018 14.52 u.
Wil je graag af en toe maatschappelijk waardevol werk doen, zinvol bezig zijn en tegelijk nieuwe mensen leren kennen? Als vrijwilliger bij OCMW Duffel kan het allemaal.

Duffel is sterk in vrijwilligerswerk

Er zijn al heel wat Duffelaars die een handje toesteken met vrijwilligerswerk. Ze doen dat bij Duffelse organisaties en verenigingen of bij de gemeente en het OCMW. Doordat het OCMW ook het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth uitbaat, is het aanbod aan vrijwilligerswerk daar zeer ruim. Je kan er aan de slag als chauffeur voor mensen die minder mobiel zijn of de cafetaria openhouden in het weekend. Het is eveneens mogelijk om huiswerkbegeleiding te doen of mensen te bezoeken die eenzaam zijn. Helpen in het woonzorgcentrum kan ook of nieuwe vluchtelingen kennis laten maken met Duffel. Voor elk wat wils dus, op maat van jouw mogelijkheden. 

Je krijgt nodige ondersteuning

Vrijwilligers zijn onmisbaar en van onschatbare waarde in de werking van het OCMW. Wij vinden het dan ook belangrijk om onze vrijwilligers een goede ondersteuning te bieden. Je komt in een fijne vrijwilligersgroep terecht waar je nieuwe contacten kan leggen. Jaarlijks zetten we onze vrijwilligers in de bloemetjes. Zin om mee te werken als vrijwilliger? Neem dan zeker contact op het met OCMW. 

Sinds vorig jaar vind je de Duffelse vrijwilligersvacatures op www.duffel.be/vrijwilligerswerk. Daar vind je eveneens meer informatie over de vacatures en krijg je een duidelijk beeld van het aanbod aan vrijwilligerswerk in Duffel.

Contact en openingsuren

Zorgcampus ouderen- en thuiszorg

Adres
Kwakkelenberg 1-32570Duffel
T.
015 30 99 40
e-mail
thuiszorg@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12 u.

andere momenten na afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten