Jongerenwelzijn in coronatijd

Gepubliceerd op: maandag 15 maart 2021 10.30 u.
De jeugdraad en het lokaal bestuur organiseerden eind februari 2021 een online bevraging voor jongeren met een link met Duffel. We wilden weten hoe jongeren zich voelen in coronatijd. Meer dan 400 jongeren vulden de bevraging in.

Jongeren lieten weten hoe ze zich voelen, maar ook wat ze missen om meer buiten te komen en hoe het op school gaat. 

De resultaten werden aan de burgemeester en schepenen bezorgd. Samen met de jeugdraad en verschillende andere organisaties werken ze nu acties uit als antwoord op de vragen en problemen die naar boven kwamen door de bevraging. De acties worden gebundeld onder de naam #nogefkes. Want samen moeten we nog efkes volhouden zodat we binnenkort terug een normaal leven kunnen leiden met alle sociaal contact, activiteiten en evenementen die daarbij horen.

Wil je weten welke acties er komen en aan welke coronaproof activiteiten je binnenkort kan meedoen? Volg ‘Jeugd Spreekt – jeugdraad Duffel’ op Facebook en Instagram en je mist niets.

Benieuwd naar de antwoorden van de jongeren? Je vindt ze in het rapport dat je onderaan deze pagina kan downloaden.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten