Gemeente Duffel

Peuterspeelpunt De B(r)abbelaar krijgt nieuwe formule

Gepubliceerd op: vrijdag 20 april 2018 11 u.
Het peuterspeelpunt De B(r)abbelaar zet haar werking op vrijdagvoormiddag stop, maar start vanaf mei 2018 met een gloednieuwe formule. Het B(r)abbelteam trekt er op uit en gaat een samenwerking aan met verschillende Duffelse organisaties. Dat doet ze op twee manieren.

Het Brabbelpunt in de bib

Vanaf woensdag 2 mei 2018 kan je het B(r)abbelteam vinden in de gemeentelijke bibliotheek (vertelzaaltje), onder de noemer ‘Brabbelpunt’. Op dat moment¬†vinden ook de Nederlandse lessen van NT2¬†plaats in de benedenzaal van de bib. Terwijl de (groot)ouders bezig zijn met hun les, werkt het Brabbelteam met de kindjes rond taalstimulatie. Onze medewerkers blijven paraat staan voor eventuele opvoedingsvragen en ad hoc komt er een professional langs.

De B(r)abbelaar op stap

De B(r)abbelaar gaat één keer per maand op bezoek bij initiatieven die (groot)ouders met kleine kinderen bereiken. Ondertussen zijn we al op stap geweest tijdens de Jeugdboekenmaand (in de bib) en in het buurthuis (in de Lindenlei). We gaan op zoek naar interessante partners waar we in de toekomst langs mogen komen.

Contact en openingsuren

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
F.
015 31 54 01
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten