Ik wil me registreren voor een mondmasker (tweede leveringsperiode)

 

Levering mondmaskers 

Elk Duffelse inwoner kreeg op 8, 9 of 10 mei twee filters van de federale overheid in de brievenbus. Over het gebruik van deze filters vind je meer info via volgende link: filters.

De mondmaskers die lokaal bestuur Duffel bestelde zijn intussen toegekomen. Onze medewerkers zijn gestart met de verdeling in enveloppen om ze vanaf eind mei aan huis te bezorgen. Opgelet: de bedeling gebeurt over verschillende dagen.

 

Nog geen mondmasker?

Duffelaars die nog niet over een masker beschikken kunnen zich registreren voor een gratis mondmasker (tweede leveringsperiode):

Ik registreer me voor een mondmasker

Er wordt maximum één mondmasker per gezinslid met domicilie in Duffel bezorgd. Gelieve één formulier per gezin in te vullen. Na het invullen van het formulier klik je op 'Verzenden'. Je krijgt dan op je scherm te zien dat we je aanvraag hebben ontvangen. Je zal met andere woorden achteraf geen e-mail in je mailbox krijgen om je registratie te bevestigen. Deze mondmaskers kan je wassen en meerdere keren gebruiken.

Voor mensen die geen computer hebben, is het mogelijk om te bellen naar 'Duffel helpt' op het nummer 0492 23 06 68 (elke werkdag van 9 tot 17 u. en in het weekend van 9 tot 12 u.). Heb je zelf een computer, dan vragen we je om het formulier sowieso digitaal in te vullen om de telefoonlijn van 'Duffel helpt' vrij te houden voor mensen zonder computer en voor mensen die andere hulpvragen hebben naar aanleiding van het coronavirus. 

Opgelet: als je je hebt geregistreerd voor de tweede leveringsperiode ontvang je jouw masker(s) nog niet eind mei. De leveringsdatum hangt van de fabrikant.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten