Mini-recyclagepark terug op markt in 2022

Gepubliceerd op: dinsdag 28 december 2021 12 u.
Het mini-recyclagepark van IVAREM staat in 2022 opnieuw elke eerste dinsdag van de maand op de wekelijkse markt in Duffel. Bewoners kunnen daar kleine spullen, die in een draagtas passen, aanbieden.

In 2020 is IVAREM in Duffel van start gegaan met een testproject: het mini-recyclagepark. Dit project is nadien in verschillende gemeenten uitgerold. IVAREM komt sindsdien elke maand naar de markt in Duffel. In 2020 kwamen er gemiddeld 51 bezoekers per maand naar het mini-recyclagepark in Duffel en in 2021 gemiddeld 60 per maand.

In 2022 kunnen Duffelaars opnieuw elke eerste dinsdag van de maand terecht bij het mini-recyclagepark van IVAREM op de markt voor kleine hoeveelheden afval. De regel is dat je bijna alles mag meebrengen wat in een draagtas past en niet aan huis wordt opgehaald. Het gaat bijvoorbeeld om afvalsoorten zoals frituurolie, klein gevaarlijk afval, klein elektro, kurk, vlak glas, klein sloophout, isomo, kaarsresten, enz. Daarnaast kan je er ook blauwe, inco- en piekzakken kopen of informatie vragen over afval sorteren.

Je vindt het mini-recyclagepark tegenover Cinema Plaza in de Handelsstraat. Meer info op https://www.ivarem.be/minirecyclagepark of stuur een email naar info@ivarem.be.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten