Wekelijkse markt en jaarmarkt

De jaarmarkt zal plaatsvinden op maandag 16 oktober 2023.

De wekelijkse markt in Duffel is één van de grootste en mooiste markten in de omgeving. Je kan er elke dinsdag van 8 tot 12 u. terecht voor een leuke voormiddag shoppen. Je vindt er producten zoals groenten en fruit, vlees, vis, textiel, kruiden, snoepgoed, enzovoort. De markt vind je in het centrum van Duffel-Oost (Bruul, Handelsstraat en Kapelstraat). 

De jaarmarkt vindt plaats op maandag na 15 oktober in de centrumstraten van Duffel-West van 8 tot 12 u. De jaarmarkt bestaat uit een grote markt en een veeprijskamp, waar dieren te bezichtigen zijn en gekeurd worden.

Voorwaarden?

Iedere marktkramer die aan de wettelijke voorwaarden voldoet en die op de wekelijkse markt wil staan, kan naar de markt komen. Vanaf 8 u. verdeelt de marktleiding de beschikbare plaatsen. De verdeling gebeurt door loting. Deelnemers op risico die wensen deel te nemen, moeten zich aanbieden op de Bruul ter hoogte van de ingang van de kerk.

Hoe aanvragen?

Marktkramers die een vaste standplaats op de wekelijkse markt willen, dienen hiervoor een aanvraag in bij de marktleiding (marktleider@duffel.be). Vermeld in je aanvraag zeker volgende gegevens: 

  • contactgegevens (naam, adres, telefoon),
  • ondernemingsnummer,
  • product en aantal meter standplaats,
  • soort van uitstalling (kraam of winkelwagen). 

Voor een plaats op de jaarmarkt moet je een schriftelijke aanvraag indienen bij omgeving en infrastuctuur (omgevingsloket). Ook wie met dieren wil deelnemen aan de veeprijskamp, moet zich vooraf inschrijven bij omgeving en infrastructuur (omgevingsloket).

Prijs

Een standplaats op de wekelijkse markt kost 0,75 euro per meter voor een vaste standplaats en 1,50 euro per meter voor een plaats op risico. Op de jaarmarkt kost een standplaats 1,50 euro.

Meer info

Je kan de marktleiding telefonisch bereiken elke dinsdagvoormiddag tussen 7 en 13 u. op het nummer 0475 96 03 46. Heb je buiten de uren van de markt vragen, dan kan je omgeving en infrastructuur (omgevingsloket) contacteren. De marktleider kan je ook mailen via marktleider@duffel.be.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten