Verdeling herbruikbare mondmaskers vanaf eind mei

Gepubliceerd op: vrijdag 22 mei 2020 21.26 u.
Het lokaal bestuur Duffel heeft zelf een bestelling geplaatst van herbruikbare mondmaskers. De mondmaskers zijn intussen toegekomen. Onze medewerkers zijn gestart met de verdeling in enveloppen om ze nadien, vanaf eind mei huis aan huis te bezorgen.

Het strakke keurslijf waarin het coronavirus ons heeft geperst is intussen een beetje losser. Onze bedrijven, markt en winkels zijn weer open. Waakzaamheid blijft echter geboden. Het dragen van een mondmasker is aanbevolen op openbare plaatsen en op plaatsen waar het moeilijk is om fysieke afstand te houden. Op het openbaar vervoer is het dragen van een masker verplicht voor reizigers vanaf 12 jaar en ouder.

Het lokaal bestuur Duffel heeft ook zelf een bestelling geplaatst van herbruikbare mondmaskers. De mondmaskers zijn intussen toegekomen. Onze medewerkers zijn gestart met de verdeling in enveloppen om ze nadien, vanaf eind mei huis aan huis te bezorgen. Opgelet: de verdeling gebeurt over verschillende dagen.

Duffelaars die nog geen mondmasker hadden gereserveerd kunnen zich nog registreren voor een tweede leveringsperiode via www.duffel.be/mondmasker. Inwoners zonder computer kunnen telefoneren naar het nummer 0492 23 06 68, elke werkdag van 9 tot 17 u. Er wordt één mondmasker per gezinslid, met domicilie in Duffel, bezorgd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten