Lenteschoonmaak op zondag 24 maart

Gepubliceerd op: dinsdag 26 februari 2019 17.09 u.
Misschien is het jou ook al opgevallen dat er regelmatig zwerfvuil wordt gedumpt. Dit afval ontsiert het straatbeeld. Wij houden van een propere gemeente, jij ook? Doe dan mee met de lenteschoonmaak op zondag 24 maart van 14 tot 16 u.

Samen voor een nette buurt

Heeft jouw straat of wijk een opfrisbeurt nodig? Verzamel dan samen met je buren het zwerfvuil. Of sla je liever de handen in elkaar met jouw vereniging? Dat kan ook.

Het lokaal bestuur Duffel helpt je hierbij graag en voorziet al het materiaal zoals grijpstokken, handschoenen, fluohesjes en vuilniszakken. Nadien halen de medewerkers van het technisch centrum het afval op. 

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger per straat, wijk of vereniging met wie wij concrete afspraken kunnen maken voor de levering van het nodige materiaal voor de lenteschoonmaak. Wil je meedoen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het omgevingsloket, bij voorkeur voor 21 maart. 

Afsluiten met hapje en drankje

Na de opruimactie verwelkomen wij alle helpers om 16 u. in het technisch centrum (Norbertijnerlei 40).

Het lokaal bestuur biedt er iedereen soep met brood en een drankje aan. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zetten wij onze groene meters en peters in de bloemetjes voor hun inzet gedurende het hele jaar. 

Groene meters en peters

Wist je dat er ongeveer 50 groene meters en peters ondertussen actief zijn in onze gemeente en regelmatig een stukje Duffel proper maken?. Wil jij ook graag groene meter of peter worden van jouw straat of van een mooi plekje in Duffel? Het omgevingsloket helpt je hierbij verder. 

Contact en openingsuren

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
F.
015 31 54 01
e-mail
omgeving@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten