Samenaankoop ledverlichting verlengd wegens succes

Gepubliceerd op: donderdag 7 februari 2019 10 u.
De eerste samenaankoop ledverlichting van de burgerbeweging Klimaan in samenwerking met het lokaal bestuur Duffel was een succes, waardoor de actie nu wordt verlengd. Het aanbod is geldig tot 30 april 2019.

Klimaan is een klimaat-coöperatie die actief is in Mechelen, Willebroek, Sint-Katelijne-Waver, Duffel en Bonheiden. Met hun eerste project organiseerden ze een samenaankoop om de burgers te informeren en te overtuigen om oude verlichting te vervangen door led.

Goed voor milieu en portemonnee 
Ledverlichting is dubbel interessant: zowel voor het milieu als voor de portemonnee. Ongeveer 15% van het elektriciteitsverbruik bij particulieren thuis gaat naar verlichting. Door zuinige ledlampen kan dit verbruik met 50% tot wel 90% dalen. De relighting van al je lampen thuis met LED verlichting kan zich daarom al terugverdienen op een termijn van 1 tot 4 jaar. Bovendien gaan ledlampen ook langer mee en moet je ze dus minder vaak vervangen. Klimaan wil ook af van het koude of kille imago van ledverlichting

Juiste prijs/kwaliteit
Door het succes van de eerste editie wordt de samenaankoop verlengd en kan je opnieuw ledverlichting bestellen. Het aanbod is geldig tot 30 april 2019.

De juiste prijs/kwaliteit is met deze samenaankoop voor ledverlichting gegarandeerd. Breng zo gezelligheid in huis, bespaar op je elektriciteitsfactuur en draag je steentje bij tot een beter klimaat. Je kan kiezen tussen 9 verschillende type LED lampen.

Iedereen kan de LED lampen nu bestellen op www.klimaan.be/bestel-led/.

Meer informatie vind je op www.klimaan.be/led-op-veelgestelde-vragen/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten