Lokaal dienstencentrum 'den boomgaard'

Het lokaal dienstencentrum (LDC) 'den boomgaard' bevindt zich in de zorgcampus op de Kwakkelenberg. 

Het LDC is een ontmoetingsplaats in je buurt waar iedereen welkom is, zowel jong als oud. Je kan er gewoon iets komen drinken in de cafetaria, maar er worden ook activiteiten en informatiemomenten georganiseerd.

Zo kan je bijvoorbeeld elke dinsdag en vrijdag in de cafetaria terecht voor de kaartnamiddag. En elke woensdag kan je aan de toog van de cafetaria lekkere patisserie kopen tijdens de smulnamiddag. 

Daarnaast biedt het LDC een brede dienstverlening aan, die het senioren makkelijker moet maken om langer zelfstandig te blijven wonen. Van eenvoudige administratieve hulp, over het krijgen van specifieke hulp bij zorgvragen tot aanmeldingen op wachtlijsten van aangepaste woonvoorzieningen. Zo zit nagenoeg alles wat met senioren te maken heeft onder één dak.

Voorts is ook de dienstencheque-onderneming hier te vinden en het Huis van het Kind krijgt er in de toekomst verder vorm.

Momenteel is het lokaal dienstencentrum nog gesloten door de coronamaatregelen, uitgezonderd voor verenigingen die wel enkele richtlijnen moeten volgen.

Voor meer informatie over het dienstencentrum contacteer je best tel. 015 30 99 40 of e-mail thuiszorg@duffel.be.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten