De Kunstfabriek in Duffel herstart gedeeltelijk

Gepubliceerd op: vrijdag 29 mei 2020 9 u.
Vanaf 8 juni kunnen er in De Kunstfabriek in Duffel opnieuw individuele muzieklessen doorgaan. De groepslessen, ensembles en klassikale lessen taal, beeld en muziek worden dit jaar niet meer heropgestart. Voor de lessen die niet meer herstarten, blijft een online aanbod voorzien. 

Het lesgeversteam en het lokaal bestuur hebben de heropstart grondig voorbereid zodat lesgevers en leerlingen in veilige omstandigheden naar De Kunstfabriek kunnen komen. 

Wie individueel muziekles volgt aan De Kunstfabriek zal een mail ontvangen waarin staat of de lesgever zal herstarten of niet. Start je individuele les terug op, dan kan je tussen 8 en 30 juni minstens één keer individueel muziekles volgen in De Kunstfabriek. Blijf je liever onlinelessen volgen dan kan dat ook. Tussen elke les laten we 10 minuten tussen om het lokaal te verluchten en attributen te ontsmetten. Daardoor zullen de lessen niet meer doorgaan op het gewone uur. De leraar zal zijn leerlingen dus nog contacteren om te vragen of ze een individuele les in De Kunstfabriek willen en meteen een nieuwe afspraak maken. 

De leerlingen die herstarten ontvangen in de week van 2 juni nog praktische informatie over hoe een les precies zal verlopen, welke veiligheidsmaatregelen er verder nog van toepassing zijn en in welk lokaal ze verwacht worden. 

Het lokaal bestuur voorziet een tegemoetkoming voor de gemiste live lessen van dit jaar: 

  • Cursisten kunnen een terugbetaling krijgen van 10 % van het inschrijvingsgeld van dit jaar 
  • Cursisten die terug inschrijven ontvangen ook 10 % korting op de inschrijvingstarieven voor het volgende schooljaar. 

Meer info hierover ontvangen de cursisten volgende week, samen met de info over de inschrijvingen voor volgend schooljaar. 

Contact

De Kunstfabriek

Adres
Rietlei 1032570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 81 26
e-mail
dekunstfabriek@duffel.be

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten