Nieuwe wandellus voor de kleinsten in Duffel

Gepubliceerd op: maandag 14 oktober 2019 11.03 u.
Neteland Provincie Antwerpen
Ontdek zondag 20 oktober een nieuwe kinderwandellus in het provinciaal groendomein aan De Locht.

Aan domein de Locht, net naast de Netedijk, ligt het provinciaal groendomein Neteland. De provincie ontwikkelde er een nieuwe kinderwandeling: ‘Op stap met de kleine vos’. De kleine vos is een vlindersoort die op het domein rondfladdert. 

De wandellus is 800 m lang en speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Die kunnen ravotten in 2 speelzones. Langs de route staan er 4 panelen met leuke opdrachten of een leuk spel om samen met je gezin te doen. We wandelen de lus feestelijk in tijdens de week van het bos. Wandel je mee? Afspraak op zondag 20 oktober om 14 u. aan de picknicktafels naast de Netedijk. Iedereen kan de wandeling op eigen tempo afleggen. 

Deze nieuw wandelroute voor gezinnen is één van de vele ‘Samen op pad’-routes in en rond Mechelen. Zin om samen met je kinderen nog meer natuur te ontdekken? Je vindt alle routes op www.rlrl.be/samen-op-pad. In Duffel kan je naast deze nieuwe kinderwandeling ook het Curieuzeneuzemosterdpad en een wandellus op het Fort van Duffel verkennen.

Opgelet: kom best met de fiets of te voet naar Domein De Locht. Er is in de omgeving die dag weinig parkeergelegenheid voor auto's. Je kan bijvoorbeeld niet parkeren op het plein aan de G. Van der Lindenlaan door de kermis. Parkeren op Domein De Locht is eveneens niet mogelijk door de werking van de jeugdbewegingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten