Jobstudent redder gezocht

Gepubliceerd op: dinsdag 5 oktober 2021 18 u.
Het lokaal bestuur zoekt jobstudenten (m/v/x) voor het zwembad als basis- of bij voorkeur als hoger redder. Als jobstudent in het zwembad word je ingezet als redder, maar sta je ook mee in voor het ontvangst van de zwemmers en de hygiëne van het zwembad.

Ben jij in het bezit van een diploma redder en eventueel bijscholingsattest? Ben jij klantgericht en kan je kordaat maar toch vriendelijk optreden? Dan ben jij de jobstudent die we zoeken.

Voor meer informatie over deze functie als jobstudent redder kan je Jan Verhoeven contacteren via mail jan.verhoeven@duffel.be of telefonisch op 015 30 72 55 (van 9 tot 16 u.).

solliciteren

Je kan je kandidatuur indienen door het online sollicitatieformulier hieronder in te vullen. De uiterste datum voor het indienen van je kandidatuur is dinsdag 30 november 2021.

online solliciteren

Contact

HR en loopbaanbeheer

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 70
e-mail
hr@duffel.be

Vandaag

gesloten

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten