Zoek jij een leuke studentenjob?

Gepubliceerd op: woensdag 31 maart 2021 9 u.
Heb je groene vingers? Ben je klantvriendelijk? Help je graag anderen verder? Kies dan voor een studentenjob bij lokaal bestuur Duffel. De gemeente zoekt enthousiaste jobstudenten (m/v/x) voor de maanden juli, augustus en september.

Het gaat om volgende studentenjobs:

  • administratief medewerker burgerzaken (gemeentehuis)
  • administratief medewerker omgeving (gemeentehuis)
  • administratief medewerker vrijetijdsloket (gemeentehuis)
  • technisch beambte groen en proper (technisch centrum) 
  • technisch beambte schoonmaak (verschillende locaties)
  • logistiek medewerker (woonzorgcentrum) 
  • zorgkundige (woonzorgcentrum) 

Wat zijn je taken? Wat is de periode van tewerkstelling? Wat verwachten we van jou? Daarover vind je meer info in de functiebeschrijvingen die je onderaan deze pagina kan downloaden.

Voorwaarden

  • Je bent schoolgaand en 16 jaar bij het begin van de tewerkstelling. Voor de functies in het woonzorgcentrum (zorgkundige en logistiek medewerker) moet je 17 jaar zijn bij het begin van de tewerkstelling. Voor de studentenjob bij burgerzaken dien je bij begin van de tewerkstelling 18 jaar te zijn.
  • Voor de job van administratief medewerker ben je, bij aanvang van de tewerkstelling, in het bezit van het diploma van secundair onderwijs. 
  • Je beschikt over voldoende uren om vakantiewerk te doen. We vragen om voor ondertekening van de arbeidsovereenkomst een attest voor te leggen van het resterende saldo van de 475 uren die je mag presteren. 

Solliciteren

Je kan via de knop 'Solliciteren' hieronder je kandidatuur indienen. Je mag meerdere keuzes (verschillende periodes of soorten jobs) aanduiden.

De uiterste datum om te solliciteren is vrijdag 30 april 2021

Solliciteren

Contact

HR en loopbaanbeheer

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 70
e-mail
hr@duffel.be

Vandaag

gesloten (gesloten)

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten