Jeugdboekenmaand

Gepubliceerd op: dinsdag 26 februari 2019 10 u.
Maart is jeugdboekenmaand. Dit jaar vieren we de vriendschap. De boeken gelinkt aan het thema vriendschap zetten we tijdens de jeugdboekenmaand in de kijker. Op zondag 24 en 31 maart is het ook feest in de bib ter gelegenheid van de jeugdboekenmaand. Alle activiteiten zijn gratis.

Zondag 24 maart (9.30 – 12.30 u.)

Optreden Volksdansgroep Kinnebaba
Kriebelt het om te dansen? Kom dan kijken naar en meedansen met kinder- en jeugdvolksdansgroep Kinnebaba. Na een kort optreden is er tijd om samen te dansen.

Ballonnenclown

Clown Mike Leroy verrast jou met zijn gekke creaties van ballonnen. Wie hem vindt in de bib krijgt een leuke ballon als trofee.

En nog dit:
Ooit al eens een fee, piraat of tijger willen zijn? Laat je dan schminken aan de schminkstand. Aan ons buttonmachine maak je een leuk aandenken. En je kan ook lekker smullen aan de popcornautomaat. 

Zondag 31 maart (9.30 12.30 u.) 

Optreden leerlingen De Kunstfabriek
Van groot ensemble tot een intiem lied. De leerlingen van De Kunstfabriek tonen hun talenten, zodat je kan horen wat er allemaal gebeurt op De Kunstfabriek 

En nog dit:
Ook op zondag 31 maart tovert clown Mike Leroy de gekste ballonnen uit z’n hoed, kan je je in allerlei figuren laten schminken aan de schminkstand en kan je je uitleven aan de buttonstand en de popcornautomaat. De allerkleinsten kunnen terecht in de voorleeshoek. 

Op jeugdboekenmaand.be vind je een lijst met leuke boeken gelinkt aan het thema ‘vriendschap’. Je vindt er boekentips voor verschillende leeftijdscategorieën. Een deel van deze boeken vind je ook terug in onze bibliotheek. Boeken die we niet hebben, kunnen we laten overkomen uit andere bibliotheken.

Contact en openingsuren

Bibliotheek

Adres
O.-L.-Vrouwlaan 12570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 35 43
e-mail
bibliotheek@duffel.be
Website
www.duffel.be/bibliotheek

Volg ons op:

Vandaag

open van 9.30 - 12.30 u.

Morgen

open van 9.30 - 12.30 u.
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten