Geef cybercriminelen geen kans

Gepubliceerd op: woensdag 26 februari 2020 10 u.
Een e-mail ontvangen waarin uw bank vraagt om codes door te geven? Online iemand ontmoet die plots om geld vraagt? Een e-mail ontvangen van de politie met een herinnering om een achterstallige boete te betalen?

De laatste jaren hebben meer en meer criminelen de weg gevonden naar het internet. Via deze weg proberen ze mensen te misleiden en geld afhandig te maken. Hoe kan je het risico hierop verkleinen en zelf de nodige maatregelen nemen om jouw online veiligheid te verhogen? Ook het gebruik van sociale media brengt risico’s met zich mee. Hoe kan je hier verstandig mee omgaan? Op deze vragen zal je aan de hand van voorbeelden en praktische tips een antwoord krijgen.

De politiezones Berlaar-Nijlen, BoDuKaP, Heist en Lier, die samen de associatie Tussen Nete en Dijle vormen, organiseren op zaterdag 25 april 2020 om 10 u. een infosessie over cybercriminaliteit. Deze infosessie gericht op preventie is toegankelijk voor alle inwoners van de vier politiezones en gaat door in de polyvalente zaal van de politie Lier (Paradeplein 1, 2500 Lier).

Inschrijven voor deze infosessie kan door een e-mail te sturen naar PZ.Lier@police.belgium.eu 

Er kunnen maximaal 75 deelnemers inschrijven. Als er meer geïnteresseerden zijn, zal een tweede sessie georganiseerd worden.

Contact en openingsuren

Wijkkantoor politie Duffel

Adres
G. Van der Lindenlaan 222570Duffel
T.
015 30 73 52
e-mail
wijkwerking.duffel@politie-bodukap.be
Website
https://www.politie.be/5359/contact/commissariaten/wijkwerking-duffel

Volg ons op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten