Cursussen De Kunstfabriek groot succes: inschrijven kan nog voor klassikale en groepslessen

Gepubliceerd op: donderdag 27 juni 2019 12 u.
Op maandag 8 juli starten de inschrijvingen van De Kunstfabriek in Duffel. Bij De Kunstfabriek kan je terecht voor taal- en muzieklessen en beeldende vorming.

Door het grote succes zijn de individuele muziekcursussen al volzet: de huidige cursisten en de wachtlijst van vorig schooljaar vulden alle beschikbare plekken op. Je kan nog wel inschrijven voor klassikale en groepslessen.

Van 8 juli tot 15 september kan je inschrijven voor alle klassikale en groepslessen van De Kunstfabriek. Hieronder vallen de talen (Italiaans, Spaans, Spaans praatcafé), beeldende vorming (kinderen, jongeren en volwassenen), notenleer (kinderen en volwassenen), koor (Bende, Gang en Popkoor), muziekinitiatie, samenspel viool,… en meer. Het volledige aanbod kan je raadplegen op de gemeentelijke website, inschrijven kan via de online webshop of bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis.

Inschrijven voor individuele muzieklessen voor komend schooljaar kan dus jammer genoeg niet meer. De Kunstfabriek biedt individuele muziekles op maat van elke leerling. “In De Kunstfabriek kijken de lesgevers samen met jou wat je wil leren en welke bagage je al mee hebt. Die persoonlijke aanpak verklaart waarschijnlijk het succes van onze individuele lessen”, zegt Lili Stevens, schepen van onderwijs. Nadat de huidige cursisten hun inschrijving konden hernieuwen en de mensen op de wachtlijst van vorig schooljaar werden gecontacteerd, zijn alle individuele muzieklessen voor het schooljaar van 2019-2020 volzet.

Wie graag individuele muziekles wil volgen in het schooljaar 2020-2021 kan zich al aanmelden op een wachtlijst. Je krijgt dan automatisch in het voorjaar van 2020 de informatie voor het volgende schooljaar toegestuurd.

Voor meer informatie kan je terecht bij het vrijetijdsloket van Duffel: vrijetijd@duffel.be of 015 30 72 50. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten