Vind je ritme in De Kunstfabriek

Gepubliceerd op: maandag 8 mei 2023 7 u.
Ben je op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging? Wil je je talenkennis uitbreiden? Heb je een passie voor muziek? Dan is De Kunstfabriek iets voor jou. Je kan er taalles, beeldende vorming of muzieklessen volgen op je eigen ritme.

Kunstlab en muzieklab

De jongste kinderen (derde kleuterklas en eerste leerjaar) maken we al spelenderwijze warm voor muziek in het Kunstlab. Schrijf je in voor Muzieklab als je wil leren hoe ritme voelt en hoe noten klinken. Je hebt deze basiskennis ook nodig als je een muziekinstrument wil leren spelen.

Muzieklessen van pop tot klassiek

In de individuele muzieklessen kan je kiezen voor zowel pop-, rock- als klassieke muziek. In een ontspannen sfeer bepaal je je eigen tempo. Muziek moet in de eerste plaats plezant zijn. Je hoeft geen examens af te leggen.

Samenspel

Speel je al een paar jaar een instrument of zing je onder de douche de pannen van het dak? Dan ben je klaar om samen met anderen een nieuwe ervaring aan te gaan. Schrijf je in voor een ensemble of samenspelgroep dat bij je muzieksmaak of interesse past.

Zing in koor

Zingen in groep kan in De Bende (7 tot 12 jaar), The Gang (13 tot 18 jaar) en het POPkoorn' (+ 18 jaar).

Taallessen voor iedereen

Een taalbad in De Kunstfabriek zorgt er dan weer voor dat je op vakantie indruk kan maken met je kennis van het Spaans. Je kan je talenkennis ook onderhouden tijdens praatcafés.

Beeldende vorming

Ten slotte kan je je uitleven in tekeningen, schilderijen en andere creatieve vormen tijdens de lessen beeldende vorming. Het zijn groepslessen, maar je krijgt de nodige individuele begeleiding.

Inschrijven?

  • De lessen starten in de week van 1 september.
  • Nieuwe cursisten kunnen zich voor klassikale of groepslessen vanaf maandag 26 juni online inschrijven (www.duffel.be/webshop) of bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis. Inschrijven kan zolang er plaats is en ten laatste op vrijdag 22 september. We plannen van 4 t.e.m. 9 september een open lesweek. Kom zeker langs als je een les wil volgen. Wil je niets missen? Dan schrijf je je best voor 1 september in. 
  • Nieuwe cursisten voor individuele lessen (instrumenten) kunnen zich vanaf maandag 26 juni inschrijven bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zolang er vrije plaatsen zijn en ten laatste op maandag 21 augustus.

Contact

De Kunstfabriek

Adres
Rietlei 1032570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 81 26
e-mail
dekunstfabriek@duffel.be

Volg ons op:

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten