Inschrijven voor gemeentelijke sportkampen

Gepubliceerd op: maandag 9 januari 2023 15.40 u.
De inschrijvingen voor de sportkampen tijdens de krokus- en paasvakantie starten op maandag 9 januari vanaf 19 u. Die van de zomervakantie op zaterdag 14 januari. Inschrijven doe je via de website van SPORT IT vzw.

Lokaal bestuur Duffel organiseert in samenwerking met SPORT IT vzw elke schoolvakantie toffe kampen. Je kan kiezen tussen actieve, creatieve of beleefkampen. De monitoren zorgen voor een gevarieerd spel- en sportaanbod.

De thema's gaan van klassieke sportkampen, voetbal-, basketbal- en zwemkampen tot creatieve timmer- of legokampen. Daarnaast zijn er de beleefkampen voor de allerkleinsten.

Schrijf vanaf maandag 9 januari vanaf 19 u. in voor de krokus- en paaskampen. Dat doe je via de website van onze sportkampenpartner Sport It vzw: sportit.be. De inschrijvingen voor de zomerkampen starten op zaterdag 14 januari.

Is de inschrijvingsprijs een probleem voor jou? Contacteer dan zeker SPORT IT vzw om te zien of je beroep kan doen op het voordeeltarief.

Je kan SPORT IT vzw elke maandag- of donderdagavond (19 - 21 u.) ook telefonisch bereiken voor meer informatie over de kampen.

SPORT IT vzw, tel. 03 488 47 74, info@sportit.be, www.sportit.be of vrijetijdsloket, tel. 015 30 72 27, sportdienst@duffel.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten