Inschrijven voor Speelkriebel en Tienerwerking Pasvit

Gepubliceerd op: maandag 29 januari 2024 15 u.
Vanaf maandag 29 januari kan je je kinderen inschrijven voor de dagen van Speelkriebel en Tienerwerking Pasvit, de speelpleinwerking van lokaal bestuur Duffel, tijdens de paas- en zomervakantie van 2024.

De Speelkriebel, dat is sporten, koken, waterspelletjes, kampen bouwen, schminken, knutselen, racen met de go-carts, chillen, in de zandbak spelen, voetballen, enz. In het open spelaanbod kan en mag je kind (6 tot 12 jaar) zelf kiezen aan welke activiteiten het meedoet en met wie het speelt, op zoveel mogelijk momenten tijdens de dag. Vooral buitenspelen is het doel.

Tienerwerking Pasvit, dat is speelpleinwerking op maat van jongeren tussen 13 en 15 jaar. De animatoren organiseren de activiteiten, maar tieners kunnen ook zelf ideeën aanbrengen. Een eigen lokaal is voorzien en bij goed weer trekt Pasvit er vaak op uit met de fiets.

Vanaf maandag 29 januari kan je je kinderen inschrijven voor de dagen van de Speelkriebel en Tienerwerking Pasvit tijdens de paas- en zomervakantie.

Vanaf woensdag 7 februari kan je inschrijven voor de uitstappen van de Speelkriebel en tienerwerking Pasvit tijdens paas- en zomervakantie via de gemeentelijke webshop of bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis.

Er is een voordeeltarief op de kostprijs van het vakantieaanbod, dit geldt ook voor de dagen en uitstappen van Speelkriebel en tienerwerking Pasvit. Je krijgt dan een korting van 80 procent. Kom je in aanmerking en wil je je kind inschrijven voor deze activiteiten? Kom dan langs bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis (gelijkvloers).

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12 u. en 13 - 16 u.

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken via werken op afspraak. Je kan het onthaal en het vrijetijdsloket telefonisch bereiken op maandag, dinsdag en woensdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 16.30 u., donderdag van 9 tot 12 u. en van 13 tot 19.30 u. en vrijdag van 9 tot 12 u. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten