Speelkriebel zoekt animatoren

Gepubliceerd op: dinsdag 31 december 2019 8.30 u.
Eline en Jolan zijn al een tijdje animator bij speelpleinwerking Speelkriebel. Samen met andere jongeren zorgen ze voor het speelplezier van veel Duffelse kinderen. Sta je ook te springen om bij dit team te horen? Dan nodigen we je graag uit voor het infomoment op woensdag 12 februari.

Duffelse kinderen en jongeren van 6 tot 12 jaar kunnen zich tijdens de paas- en zomervakantie uitleven op Domein De Locht. Om hen een onvergetelijke vakantie te bezorgen, is lokaal bestuur Duffel op zoek naar animatoren.

Om animator te worden, moet je minimum 16 jaar zijn. Je zorgt ervoor dat kinderen toffe dagen beleven op de Speelkriebel. Eline (links op foto) is al zes jaar animator. “De perfecte
animator bestaat volgens mij niet. Het is natuurlijk belangrijk dat je goed met kinderen overweg kan. Ik geloof dat een goede animator gewoon zichzelf is en zich elke dag opnieuw inzet om zowel de kinderen als zichzelf een onvergetelijke zomer te bezorgen.”¬†

Volgens Jolan (tweede van rechts op foto) ben je als animator best ook creatief, vriendelijk en sociaal. “Samen met andere animatoren bedenken we leuke spelletjes. We knutselen, zorgen voor gekke toneeltjes of bouwen kampen. Per dag krijg je een vergoeding. We volgen toffe vormingen, gaan op weekend of organiseren met onze ploeg een fuif.”

Op woensdag 12 februari om 17.30 u. organiseert lokaal bestuur Duffel een infomoment in Kasteel De Locht, Liersesteenweg 44. Je krijgt er uitleg over de werking van de Speelkriebel en de taken van een animator. Daarna kan je beslissen of je animator wil worden of niet.

Je kan jezelf nu ook al als animator inschrijven via www.duffel.be/animatorspeelkriebel. Het is eveneens mogelijk om je stage als ‘animator in het jeugdwerk’ op ons speelplein te doen.

Contact en openingsuren

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Om de regels rond sociale afstand te kunnen blijven respecteren, werken we enkel op afspraak. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten