Infomarkt fietsostrade

Gepubliceerd op: vrijdag 26 augustus 2022 9.54 u.
Op dinsdag 11 oktober organiseren lokaal bestuur Duffel en de provincie Antwerpen een infomarkt over de optimalisatie van de fietsostrade F1.

De fietsostrade F1 tussen Antwerpen en Mechelen is de oudste fietsostrade in Vlaanderen. Meer dan 15 jaar geleden werden de eerste schakels gebouwd. Door de gewijzigde richtlijnen voor fietsinfrastructuur en het groeiend fietsgebruik voldoet de F1 niet meer aan de huidige noden. Hoog tijd dus om de knelpunten op deze route aan te pakken.

Tijdens de infomarkt van dinsdag 11 oktober lichten lokaal bestuur Duffel en de provincie Antwerpen de verschillende knelpunten van de fietsostrade F1 in de gemeente Duffel toe.
In Duffel ligt de focus o.a. op de aansluiting van de fietsostrade op de Rechtstraat, het kruispunt Rechtstraat met de Spoorweglaan en de kruising van de Spoorweglaan aan het station.

Welke mogelijkheden er zijn om deze knelpunten te verbeteren, kom je te weten op de infomarkt van dinsdag 11 oktober tussen 17 en 20 u. in de brandweerkazerne (Spoorweglaan 2 bus 1). Dit is een doorlopende infomarkt. Je kiest zelf wanneer je binnenwandelt. Het is bovendien hét moment om jouw mening te geven over de verbeterpunten en –mogelijkheden op deze fietsostrade in onze gemeente.

Meer info - Steunpunt fiets, 03 240 66 69, fietsen@provincieantwerpen.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten