Aankondiging publieke raadpleging voor gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan ‘Leidingstraat Viersel-Walem’

Gepubliceerd op: dinsdag 2 februari 2021 7 u.
Op 18 december 2020 werd de startnota van het GRUP ‘Leidingstraat Viersel-Walem’ goedgekeurd. Op dinsdag 2 maart 2021 wordt er een digitaal publiek participatiemoment georganiseerd. Inspraakreacties kan je tot uiterlijk vrijdag 2 april 2021 indienen.

Het GRUP ‘Leidingstraat Viersel-Walem’ voorziet een drinkwaterleiding tussen het Albertkanaal en het drinkwaterproductiecentrum van Walem. Het voorgenomen plan is gelegen in de gemeenten Zandhoven, Nijlen, Lier, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Rumst.

Inzage startnota

De startnota kan van dinsdag 2 februari 2021 t.e.m. vrijdag 2 april 2021 ingekeken worden op grups.omgeving.vlaanderen.be. Je kan het plan ook inkijken via ons omgevingsloket. Een afspraak maken kan via omgeving@duffel.be of via 015 30 72 60.

Digitaal publiek participatiemoment

Er wordt een digitaal publiek participatiemoment georganiseerd op dinsdag 2 maart 2021 van 19 tot 20.30 u. Tijdens dit moment wordt de startnota toegelicht en kan je vragen stellen aan de opstellers van het plan. De toelichting wordt nadien op grups.omgeving.vlaanderen.be geplaatst.

Vooraf inschrijven is verplicht via 02 553 38 00.

Wens jij een inspraakreactie in te dienen?

Dit kan tot uiterlijk vrijdag 2 april 2021 via grups.omgeving.vlaanderen.be.

Reageren kan ook per brief. Overhandig je brief tegen ontvangstbewijs aan het onthaal van het gemeentehuis of verstuur je brief naar Departement Omgeving, afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning en -projecten, Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 7, 1000 Brussel.

Meer info?

Ga naar grups.omgeving.vlaanderen.be voor verdere info en digitale inzage van de startnota.

Inhoudelijke vragen kan je stellen via omgevingsplanning@vlaanderen.be via 02 553 38 00.

In de bijlagen onderaan kan je ook extra informatie vinden m.b.t. dit project.

Contact

Omgevingsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 60
e-mail
omgeving@duffel.be

Morgen

gesloten

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten