Gemeente Duffel

Schrijf in voor de groepsaankoop groene stroom en zonnepannelen

Gepubliceerd op: vrijdag 29 juni 2018 9.30 u.
Als inwoner van Duffel kan je je ook dit jaar gratis inschrijven voor de jaarlijkse groepsaankopen van de provincie Antwerpen. De provincie wil met deze groepsaankopen haar inwoners maximaal ondersteunen om in groene elektriciteit te investeren.

Groene stroom en gas
Voor de samenaankoop van groene stroom en gas kan je je gratis inschrijven tot en met 25 september. Ook als je vorig jaar al mee deed, moet je je nu opnieuw inschrijven. Op woensdag 26 september wordt de veiling gehouden en brengen energieleveranciers hun beste bod uit. Uiterlijk op 12 oktober ontvang je jouw persoonlijk voorstel waarop je kan zien hoeveel je bespaart. Tot en met 12 november kan je aangeven of je jouw persoonlijk voorstel accepteert. Ook als je nu al klant bent bij de winnende energieleverancier, moet je het aanbod accepteren. Enkel dan geniet je van het meest voordelige tarief. 

Inschrijven doe je het snelst online. De gemeente schrijft geen deelnemers in. De provincie verstuurt wel papieren aanvraagformulieren naar alle inwoners vanaf de eerste week van september. Het ingevulde formulier kan je zelf terugsturen of afgeven op het gemeentehuis. Let wel op, heb je een anti-reclamesticker op je brievenbus hangen, dan zal je het formulier niet krijgen. Het formulier kan je ook aan het onthaal in het gemeentehuis vragen.

Zonnepanelen
Voor de groepsaankoop zonnepanelen kan je gratis en vrijblijvend inschrijven tot 7 augustus. De veiling vindt plaats op 8 augustus. Alleen de leveranciers die het kwaliteitsproces met positief resultaat hebben doorlopen, mogen deelnemen aan de veiling en hun beste bod doen. Vanaf 27 augustus ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens met een indicatie van jouw rendement. Vind je het een interessant aanbod? Dan heb je tot en met 5 oktober 2018 de kans om het voorstel te accepteren.

Meer info - Provincie Antwerpen - 0800 21 134 (groene stroom en gas) - www.samengaanwegroener.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten