Deurhangers wijzen de weg naar Duffels vrijetijdsaanbod

Gepubliceerd op: donderdag 11 augustus 2022 18.40 u.
1.350 Duffelse gezinnen vinden in de week van 22 augustus een enveloppe in de brievenbus met deurhangers die de weg wijzen naar het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren. In drie enveloppes zit een extra gouden deurhanger verstopt.

Kreeg je een gouden deurhanger? Dan win je een leuk prijzenpakket – af te halen bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis. Snel naar de brievenbus!

Zoek je een hobby of vereniging voor een kind of jongere? Iets creatief, artistiek, speels of sportief? Ontdek veel Duffelse verenigingen hier. Je kan ook een papieren vrijetijdsgids afhalen bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis, in de bib, het zwembad of sporthal Rooienberg of de gids onderaan deze pagina downloaden.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten