Werk samen met ons aan een gezonder Duffel van morgen

Gepubliceerd op: dinsdag 11 mei 2021 10.47 u.
Heeft je buurt een invloed op wat je eet of hoeveel je beweegt? Hier willen we samen met het CIVISANO project een antwoord op bieden. Meer nog, we willen samen met jou zoeken naar mogelijke lokale acties die een gezonde levensstijl kunnen stimuleren.

Ik wil de vragenlijst invullen.

Het CIVISANO project is een onderzoeksproject in samenwerking met Sciensano, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Gent en ons lokaal bestuur. 

Het project bestaat uit het afnemen van een vragenlijst, groepsdiscussies aan de hand van genomen foto’s in verschillende buurten, groepsdiscussies met verschillende lokale actoren en een geografische analyse van Duffel. 

Inwoners van Duffel tussen 25 en 65 jaar kunnen meehelpen aan het onderzoek door de vragenlijst in te vullen. Deze kan je invullen via www.sciensano.be/CIVISANOVragenlijstDuffel.

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag nemen. Met de vragenlijst verzamelen we informatie over de invloed van jouw buurt op een gezonde levensstijl en de mening van inwoners over voeding en beweging in Duffel. Door mee te doen help je om het beleid en de acties in Duffel te bepalen en te verbeteren. Zo kan ons lokaal bestuur zich aanpassen aan wat je nodig hebt en wat andere mensen in een zelfde situatie nodig hebben.

Er zijn ook papieren vragenlijsten te verkrijgen op centrale plekken in Duffel (bibliotheek of gemeentehuis).

Voor vragen of meer informatie kan je terecht op civisano@Sciensano.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten