Gemeente Duffel

Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Openruimtegebieden Beneden-Nete

Gepubliceerd op: dinsdag 17 april 2018 11.44 u.
Er vindt een openbaar onderzoek plaats van 17 april tot en met 15 juni 2018. Op dinsdag 22 mei ben je welkom in CC De Mol voor een infomarkt over dit plan.

Het plan ligt ter inzage:

  • in het gemeentehuis van Lier en Duffel
  • bij de afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning en -projecten ván het Departement Omgeving, in Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel

Je kan het plan ook downloaden via www.omgevingvlaanderen.be.

Je bent welkom om op een infomarkt over dit ruimtelijk uitvoeringsplan waar je het plan kan bekijken en vragen kan stellen aan de ontwerpers van het plan.
De infomarkt vindt plaats op dinsdag 22 mei 2018 in CC De Mol (Aarschotsesteen­weg 3 in Lier) en is doorlopend open van 16 tot 20 u.

Binnen het kader van het Ruimtelijk Uitvoeringsplan komen binnenkort bovendien enkele projecten op kruissnelheid, waarvoor we de plannen graag aan je voorleggen. Enerzijds het Sigmaplan, dat jouw omgeving beter wil beschermen tegen overstromingen en tegelijk meer kansen wil geven aan de natuur. Anderzijds het landschapspark Pallieterland, waarvoor we de ideeën voor de uitwerking ervan ook graag met je afstemmen. Dat park zal verschillende natuurgebieden rond Lier met elkaar verbinden en tal van ontspanningsmogelijkheden creëren. 

Wil je graag weten wat deze plannen concreet voor je betekenen of ben je gewoon geïnteresseerd in de toekomst van de vallei van de Beneden-Nete? Kom dan naar onze infomarkt. Die vindt plaats in CC De Mol (Aarschotsesteenweg 3 in Lier) en is doorlopend open van 16 tot 20 u. De infomarkt is een initiatief van de Stad Lier en gemeente Duffel, het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid, het Sigmaplan en het Regionaal Landschap Rivierenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten