Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

Gepubliceerd op: woensdag 5 mei 2021 9.30 u.
Ook dit jaar zal de zitdag belastingen niet doorgaan omwille van corona. De FOD Financiën heeft ervoor gekozen om opnieuw maximaal in te zetten op hulp per telefoon.

In de maand april namen medewerkers van de FOD Financiën telefonisch contact op met de personen die vorig jaar hun aangifte via de telefoon lieten invullen. Dat eerste contact diende alleen om een afspraak vast te leggen voor het invullen van de aangifte. De hulp bij het invullen van de aangifte zelf vindt ook per telefoon plaats in de maanden mei en juni.

Vanaf 5 mei kunnen personen die men in april telefonisch niet kon bereiken en/of die een aangifte hebben ontvangen waarop het telefoonnummer voor de afspraken vermeld staat, zelf met de FOD Financiën contact opnemen om een afspraak te boeken. Vanaf 5 mei start men ook effectief met het invullen van de aangiften per telefoon.

Voor de doelgroep die de FOD Financiën niet via deze weg zou bereiken, zal er in nauwe samenwerking met het lokaal bestuur uitzonderlijk en onder bepaalde voorwaarden bijkomende hulp aangeboden worden.

Meer info op https://financien.belgium.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten