Gemeente Duffel

Duffel zet eindspurt in voor Fietsgemeente 2018

Gepubliceerd op: maandag 14 mei 2018 14 u.
De gemeente Duffel nam voor de eerste keer deel aan de wedstrijd Fietsgemeente 2018. Duffel is meteen geselecteerd. Stemmen voor Duffel als Fietsgemeente kan nog tot en met 21 mei via www.fietsgemeente.be/duffel. Je kan ook jouw idee bezorgen voor een nog beter fietsbeleid in Duffel.

Negen Vlaamse steden en gemeentes zijn genomineerd als Fietsgemeente 2018. Duffel is meteen bij haar eerste deelname geselecteerd als één van de drie genomineerden in de categorie gemeentes met minder dan 20.000 inwoners. 

Het is de eerste keer dat Duffel deelneemt aan de wedstrijd Fietsgemeente en we zijn al meteen bij de laatste drie. Natuurlijk zijn we hier heel fier op. Volgens een team van fietsexperten behoort het Duffels fietsbeleid tot de top. Het is een hele eer om door hen genomineerd te worden voor de titel fietsgemeente 2018.

Duffel maakt kans op een geldprijs in de categorie tot 20.000 inwoners én op de publieksprijs.

Met de publieksprijs kunnen fietsers hun favoriete fietsgemeente belonen. Stemmers maken wekelijks kans op een handige fietsknooppuntenkaart of een bon van 100, 250, 750 of 1.500 euro. Stemmen kan nog tot en met 21 mei via www.fietsgemeente.be/duffel. Via deze website kan je ook jouw idee bezorgen voor een nog beter fietsbeleid in Duffel. De laatste week om te stemmen gaat nu in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten