Op zoek naar een fiets voor je kind?

Gepubliceerd op: donderdag 27 april 2023 13.30 u.
Lees hier alles over de Fietsbieb.

De Fietsbieb in Duffel geeft gezinnen met jonge kinderen de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen (voor kinderen tot 12 jaar) tegen een lage prijs.

Ouders weten het al langer. Een kind ontgroeit zijn fietsje niet alleen bijzonder snel, ook de druk om regelmatig met een andere tweewieler uit te pakken neemt sneller toe dan de portemonnee kan volgen. Ook al vind je op een rommelmarkt vlot een leuk tweedehands fietsje, vaak komen er wat kosten aan te pas vooraleer zoon of dochter veilig de baan op kan.

Leden van de Fietsbieb hoeven zich daar geen zorgen over te maken. Zij kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een jaar lang een fiets lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde. Is zoon of dochter aan een grotere fiets toe of wil hij of zij eens een ander modelletje? Wel, dan mogen leden de geleende fiets inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb. Een heel jaar lang. 

Om te lenen word je lid van de Fietsbieb. Lid worden kost (je) 20 euro voor een jaar. Wie echter een kinderfiets in goede staat aan de Fietsbieb schenkt, is meteen een jaar gratis lid. Opgelet. Bij het lenen van een fiets wordt 20 euro waarborg gevraagd. Uiteraard krijg je die terug wanneer je de fiets weer in goede staat inlevert.

Het uitleenpunt van de Fietsbieb in Duffel is in zaal De Reiger aan de Gustaaf Van der Lindenlaan 24. Je kan er terecht op de derde zaterdag van de maand tussen 9.30 en 11.30 u.

Meer info vind je hier of via 0475 85 62 29.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten