Wat met evenementen in Duffel?

Gepubliceerd op: woensdag 29 april 2020 17.24 u.
Vlaanderen Feest Frans van Keer
Het lokaal bestuur last in het kader van coronapreventie alle eigen evenementen af tot en met 31 augustus. Concreet betekent deze beslissing dat onder andere Over de Brug, Festival Classic en de Festivaldag van de Kunstfabriek en Vlaanderen Feest niet zullen doorgaan.
  • Alle gemeentelijke evenementen zijn afgelast tot en met 31 augustus.
  • Evenementen categorie 2 die gepland zijn tussen 3 mei en 31 juli mogen eveneens niet doorgaan. De organisatoren van deze evenementen werden persoonlijk gecontacteerd. Het gaat onder meer over de Oostfeesten, de rommelmarkt en de OpenluchtTD. Ook de Vlottentocht 2020 zal niet kunnen plaatsvinden. Dit type evenementen trekt veel bezoekers aan op een beperkte oppervlakte. Social distancing is moeilijk te handhaven. Over de categorie 2-evenementen na 31 juli is nog geen besluit genomen. We wachten hiervoor de verdere richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad af.
  • Alle andere evenementen zijn afgelast tot en met 8 juni. Over de evenementen na 8 juni wacht lokaal bestuur Duffel eveneens de verdere richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad af.
  • De gemeentelijke uitleenlocaties blijven gesloten tot en met 8 juni. De uitleenlocaties in een gemeentelijke school, zoals refters en turnzalen, zijn gesloten tot en met 30 juni. 

Meer informatie voor organisatoren en gebruikers van gemeentelijke infrastructuur volgt van zodra mogelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten