Digitale lancering erfgoedfilm

Gepubliceerd op: vrijdag 23 juni 2023 7.15 u.
Op donderdag 22 juni lanceerden het lokaal bestuur Duffel en erfgoedcel Rivier&Land een kortfilm rond het culturele erfgoed in de gemeente. Je kan de kortfilm hier (her)bekijken.

Cultureel erfgoed is een verzamelnaam voor alles wat vorige generaties gemaakt hebben en wat nu nog bestaat omdat het waarde heeft voor de gemeenschap. Cultureel erfgoed dekt de ladingen roerend en immaterieel erfgoed. Het eerste is tastbaar en verplaatsbaar: documenten, boeken, foto’s en audiovisuele documenten, kunst- en gebruiksvoorwerpen, enz. Immaterieel erfgoed gaat over verhalen, tradities, feesten, liederen, dialecten, stoeten, processies, enz.

Acteur Marc Peeters neemt de rol op als gids.

Je kan de erfgoedfilm onderaan deze pagina (her)bekijken.

Contact

Cultuur en erfgoed

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Volg ons op:

Morgen

gesloten

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten