Ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper? Geef je mening voor 15 november en help ons je beter te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

Gepubliceerd op: vrijdag 16 oktober 2020 10 u.
We vragen Duffelse ondernemers, zelfstandigen of vrije beroepers om voor zondag 15 november een enquête in samenwerking met UNIZO en Universiteit Antwerpen in te vullen.

De eindtijd van de enquête is verlengd tot zondag 15 november (in plaats van 18 oktober).

De coronacrisis heeft een grote impact gehad op het leven en werken van iedereen. Het lokaal bestuur wil Duffelse ondernemers, zelfstandigen of vrije beroepers zo goed mogelijk door deze crisis helpen. We proberen dit elke dag beter te doen, met als doel je de beste ondersteuning aan te bieden.
 
Mogen we je daarom vragen om ons aan te geven hoe je onze ondersteuning ervaren hebt? Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb je voor ons?

We komen ook graag te weten hoe het met jou en je onderneming staat. Wat is de impact vandaag van corona op je onderneming? Welke verwachtingen heb je over de toekomst?

We willen je dan ook vragen om onze enquête in samenwerking met onder meer UNIZO en Universiteit Antwerpen (UA) in te vullen. Deze is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van je tijd in beslag.

Van vele ondernemingen of handelszaken in onze gemeente beschikken we niet over een e-mailadres. Het is ook mogelijk dat we al wel een e-mailadres hebben, maar dat dit niet meer correct is.

Ben jij een ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper in onze gemeente? Bezorg ons dan eveneens jouw (nieuwe) e-mailadres en andere contactgegevens via volgend formulier: e-mailadres bezorgen. Zo zijn we zeker dat onze informatie up-to-date is. 

 Bedankt voor je medewerking.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten