Digitaal Loket Kinderopvang

Zoekmachine 

Het kinderopvanglandschap in Duffel bestaat uit een brede waaier aan initiatieven. Je vindt alle kinderopvangmogelijkheden makkelijk terug via het Digitaal Loket Kinderopvang. Met deze gebruiksvriendelijke zoekmachine kan je snel en concreet op zoek gaan naar opvang op maat van je kind. 

Op het Digitaal Loket Kinderopvang kan je via verschillende zoekfuncties en filters kinderopvang op maat terugvinden, zowel voor opvang tijdens het schooljaar als tijdens de vakantieperiodes. 

Een brede waaier aan opvanginitiatieven 

In Duffel zetten verschillende organisaties zich in om zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag naar kinderopvang binnen de gemeente. In onze gemeente zijn alle mogelijke vormen van kinderopvang aanwezig: kinderdagverblijven voor baby’s en peuters tot 3 jaar, opvang door onthaalouders, voor- en naschoolse opvang voor schoolgaande kinderen tot 12 jaar, flexibele opvang voor licht zieke en/of herstellende kinderen en inclusieve kinderopvang voor kinderen met specifieke zorgbehoeften. Daarnaast zijn er ook verschillende babysitdiensten en heel wat leuke opvanginitiatieven tijdens de schoolvakanties. 

Het Digitaal Loket Kinderopvang is maar succesvol voor zover alle organisatoren van opvanginitiatieven de correcte informatie aanleveren. Als organisator ben je zelf beheerder van je infofiche en heb je er alle belang bij je informatie steeds up-to-date te houden.

Werd jouw kinderopvanginitiatief nog niet opgenomen? Ga dan naar www.kinderopvangwijzer.be/duffel en klik onderaan op ‘gratis registratie opvanginitiatief’. Na goedkeuring van het vrijetijdsloket kan je een eigen infofiche aanmaken.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten