Cinema Plaza maakt nieuw programma bekend

Gepubliceerd op: maandag 20 juli 2020 10 u.
Na de lange coronastilte kijkt Cinema Plaza vooruit naar het nieuwe seizoen.

Met de nodige voorzorgsmaatregelen doet Cinema Plaza de deuren weer open op 25 september met een muzikale ode aan Bobbejaan Schoepen, die zelf op het Plazapodium stond tijdens de Monumentenstrijd. Samen met Guido Belcanto, Isabelle A en Klaas Delrue (Yevgueni) zal The Bobbejaan All Stars Band je met een knaller het nieuwe theaterseizoen inschieten.

Andere grote namen doen waarschijnlijk ook hun opwachting in de nostalgische zaal: Mich Walsschaerts (Kommil Foo), Philippe Geubels, Bruno Vanden Broecke, An Pierlé en Dimitri Leue. Naast het groot geweld zijn er pareltjes te ontdekken van jonge makers, is er een nieuw filmprogramma en kondigen we binnenkort een nieuwe reeks coronaproof Midweekcafé-concerten aan.

De ticketverkoop start op woensdag 12 augustus om 10.30 u.

Wees er snel bij, want door de voorzorgsmaatregelen is het aantal plaatsen beperkt. Ontdek het volledige programma van Cinema Plaza hier.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Om de regels rond sociale afstand te kunnen blijven respecteren, werken we enkel op afspraak. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Voor de dienst burgerzaken kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten