Cinema Plaza en het coronavirus

Gepubliceerd op: dinsdag 23 juni 2020 10 u.
(c) Olmo Peeters (c) Olmo Peeters
Vandaag studeren er tientallen jongeren in Cinema Plaza voor hun examens. Normaal is het niet zo stil in Cinema Plaza. Programmator Katja Geerts werpt een blik op de toekomst en beantwoordt al jullie vragen.

Cinema Plaza annuleerde veel voorstellingen. Krijgen klanten hun tickets terugbetaald?
Tickets worden terugbetaald, filmkaarten aangevuld en cadeaubons verlengd. De geldigheid van de cadeaubonnen met vervaldatum in de periode 13 maart 2020 - 31 december 2020 wordt met 1 jaar verlengd. Tickethouders werden persoonlijk gecontacteerd. 

Meer info vind je op www.cinema-plaza.be/nieuws


Wanneer kunnen we terug naar Cinema Plaza?
Normaal was de brochure al lang in je brievenbus gevallen. Je zou er het nieuwe film- en podiumprogramma in ontdekt hebben. Vandaag is dat helaas nog te vroeg. We weten nog niet of elke voorstelling zal kunnen doorgaan en we zoeken naar creatieve en veilige oplossingen. Eind juli maken we het nieuwe programma bekend. Op 12 augustus om 10.30 u. starten we de ticketverkoop.


Kunnen jullie al iets verklappen over het volgende seizoen?
We hopen het seizoen op 25 september te openen met een muzikale ode aan Bobbejaan Schoepen, die zelf op ons podium stond tijdens de Monumentenstrijd. Samen met Guido Belcanto, Isabella A en Klaas Delrue (Yevgueni) zal The Bobbejaan All Stars Band je met een
knaller het nieuwe theaterseizoen inschieten. Vandaag bieden die ronkende namen troost en hopen we dat we ons publiek terug op een gezellige manier te verwelkomen in Cinema Plaza.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Morgen

gesloten

Om de regels rond sociale afstand te kunnen blijven respecteren, werken we enkel op afspraak. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten