Gezocht: chauffeurs voor Ballonnekensstoet

Gepubliceerd op: woensdag 1 november 2023 15 u.
De Ballonnekensstoet was alweer een groot succes: prachtige praalwagens, gezellige sfeer en spetterend vuurwerk. Om er volgend jaar ook zo’n geslaagde editie van te maken en om deze Duffelse traditie in ere te houden, is ons lokaal bestuur op zoek naar helpende handen.

Wil jij meewerken aan de Ballonnekensstoet? Dat kan!

  • Als chauffeur van een wagen (trekker en geremde aanhangwagen): je legt voor een school, club of vereniging met een groep kinderen op de wagen het traject van de stoet af. De gemeente verzekert de deelnemende wagens op het traject van de stoet.
  • Als vereniging, school, club, wijk, enz.: je neemt te voet, met een alternatief vervoermiddel of met een wagen deel aan de stoet. Je zorgt mee voor een fijne beleving van de stoet, zowel voor deelnemers als voor het publiek. Je zet je vereniging, school, club of wijk op een leuke manier in de kijker.
  • Als standhouder op het feestplein: je zorgt na de stoet en na het vuurwerk voor een hapje en/of drankje (bijvoorbeeld soep, pannenkoeken, enz.). Het is voor je vereniging, school, club of wijk een gelegenheid om wat extra centen voor de werking in het laatje te krijgen. De gemeente zorgt voor een tentje met, indien gewenst, elektriciteit en water.

Stel je kandidaat door contact op te nemen met het vrijetijdsloket via 015 30 72 50 of vrijetijd@duffel.be.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten