Leer je buren beter kennen

Gepubliceerd op: maandag 24 april 2023 16 u.
Wijkverenigingen en buurtinitiatieven dragen bij tot de leefbaarheid en het sociaal weefsel in de straat, wijk of buurt. Het lokaal bestuur Duffel ondersteunt dergelijk engagement van inwoners.

Wijkverenigingen en buurtinitiatieven kunnen gratis gebruik maken van lokalen en materialen van de uitleendienst. Ze hebben ook één maal per jaar recht op InDuffelbons ter waarde van 100 euro voor de organisatie van hun activiteiten. 

Voorwaarden?

  • De bewoners van de straat, wijk of buurt - al dan niet onder de vorm van een formele wijkvereniging - organiseren de activiteiten.
  • De activiteiten vinden plaats in de straat, wijk of buurt.
  • De activiteiten hebben als doel de straat, wijk of buurt meer leefbaar te maken en de sociale contacten te bevorderen.
  • De activiteiten staan open voor alle bewoners van de straat, wijk of buurt.

Hoe aanvragen?

Je kan je aanvraag indienen via www.duffel.be/buurtinitiatieven of bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten