Schrijf je straat in voor Burendag op vrijdag 24 mei

Gepubliceerd op: dinsdag 16 april 2019 11 u.
Begin het weekend op 24 mei gezellig, met de zesde editie van de Duffelse Burendag. Zin in een leuke avond in eigen straat? Nodig je buren uit voor een gezellig avondje onbezonnen kletsen, eventueel met een hapje en een drankje.

De Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen met je buren en de hele buurt viert. Het concept van Burendag is heel simpel: je zet je stoel buiten en doet een praatje met je buren. Een leuk initiatief om eens samen te komen en de mensen uit je straat of buurt (nog) beter te leren kennen.

Vroege vogels worden beloond

Deelnemen is eenvoudig. Registreer uiterlijk op woensdag 15 mei je straat of buurt via volgende link: inschrijven. Het lokaal bestuur Duffel steunt dit initiatief en beloont de vroege vogels. De eerste 30 inschrijvers krijgen namelijk een mand met duurzame producten. In zo’n mand zit allerlei lekkers dat je met de buren kan delen. 

Gratis promomateriaal bij het vrijetijdsloket

Doet je straat dit jaar ook mee? Verwittig dan zeker je buren op tijd. Zo weet iedereen waar en wanneer ze verwacht worden. Je kan hiervoor affiches en deurhangers ophalen bij het vrijetijdsloket. Stuur een mailtje naar vrijetijd@duffel.be en we leggen alles klaar aan de balie. Je kan de affiche ook zelf hieronder downloaden.

Burendag ook op 25 en 26 mei 

Tip: De ‘officiële’ burendag is op vrijdag 24 mei. Past de Burendag toch beter in je agenda op zaterdag 25 of zondag 26 mei, dan kan dat uiteraard ook.

Contact en openingsuren

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
F.
015 31 54 01
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

open van 9 - 12 u.

Morgen

gesloten
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten