Buitenspeeldag 2020 (geannuleerd)

De Buitenspeeldag van woensdag 22 april 2020 is afgelast uit voorzorg voor het coronavirus.

Op woensdagnamiddag 22 april, de eerste woensdag na de paasvakantie, is het weer zover: de Buitenspeeldag. Ook tijdens deze 13de editie valt er weer heel wat te ontdekken in Duffel. De Buitenspeeldag vindt plaats in de Acacialei, Uitbreidingsstraat, Naalstraat, Mijlstraat, Rooienberg, Dr. Jacobsstraat en Groenstraat. Verkeer is daarom op woensdag 22 april tussen 13 en 17.30 u. niet toegelaten in deze straten. Het lokaal bestuur voorziet animatie en het nodige materiaal. Provincie Antwerpen zorgt ook voor een aanbod aan de kinderwandellus in Domein De Locht. Om kinderen en jongeren aan te zetten buiten te sporten en spelen in hun woonomgeving zijn er die dag zijn er geen uitzendingen tussen 13 en 17 u. gepland, zowel op tv als via het internet.
Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Kinderen mogen vrij in- en uitlopen. Ouders moeten wel zelf toezicht houden. Weer of geen weer, de Buitenspeeldag vindt sowieso plaats. Verplaats je tenslotte zoveel mogelijk te voet of met de fiets.
Wil je deze fantastische dag mee ondersteunen met jouw wijk-, sport- of jeugdvereniging? Aarzel dan niet en neem contact op met het vrijetijdsloket.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

verschillende locaties

Organisatie

Gemeentebestuur Duffel
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten