Bouw gymhal is van start gegaan

Gepubliceerd op: maandag 6 juli 2020 10 u.
Op zondag 5 juli werd het startschot gegeven voor de bouw van de Duffelse gymhal. De nieuwe hal komt op het gemeentelijk sportcentrum aan de Rooienberg.

De Lierse bouwonderneming dhulst’ zal de gymhal realiseren. Streekintercommunale IGEMO verzorgt de coördinatie van het project. Turnvereniging ‘Oefening Geeft Kracht’ neemt de inkleding van de gymhal voor haar rekening.

Op zondag 5 juli gaven alle bouwpartners samen het startschot van de werken. Aansluitend kregen de leden van OGK de kans om een eigen eerste spadesteek te laten vereeuwigen op foto. Nadien zal van deze foto’s een collage worden gemaakt.

Vanaf begin augustus start de plaatsing van de staalbouw en zal de Duffelaar de bouw snel zien vorderen. We verwachten dat de bouw zal klaar zijn in februari 2021, waarna de inrichting kan starten. 

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Morgen

gesloten

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten