Gemeente Duffel

Regio Rivierenland lanceert platform voor professioneel vastgoed

Gepubliceerd op: dinsdag 11 september 2018 16.48 u.
Voortaan kunnen ondernemers die op zoek zijn naar een professionele ruimte in regio Rivierenland, gebruik maken van bizLocator. Onder meer de gemeente Duffel zet mee haar schouders onder dit grootschalig online zoekplatform, met het oog op het stimuleren van ondernemerschap in de regio.

Online marktplaats voor professioneel vastgoed
BizLocator is een online marktplaats waarop makelaars, lokale overheden, intercommunales en vastgoedprofessionals bedrijfsvastgoed kunnen adverteren. Eindelijk één centraal online platform om winkels, industriegronden, horecapanden, pop-ups, bedrijvencentra en ander professioneel vastgoed aan te bieden.

Vanaf nu ook in regio Rivierenland
Stad Mechelen en gemeenten Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Heist-op-den-Berg, Nijlen, Puurs, Sint-Amands en Sint-Katelijne-Waver besloten hun krachten te bundelen en samen bizLocator Rivierenland op poten te zetten. Uniek in onze regio is dat je makkelijk per gemeente kan zoeken, maar ook op regio. Ondernemers die hun ideale pand niet vinden in de gewenste gemeente, kunnen zo efficiënter bij de buurgemeenten gaan kijken.

BizLocator op www.duffel.be
Ben je op zoek naar een handelspand, ruimte voor kantoren of een terrein om een onderneming uit te bouwen in Duffel? Neem dan een kijkje op https://www.duffel.be/bizlocator. Op deze pagina vind je een overzicht van het beschikbare bedrijfsvastgoed in onze gemeente.

Via de zoekmodule kan je gericht zoeken naar een pand of bedrijfsgrond. Wil je de detailinformatie over een bepaald zoekertje en contact opnemen met de vastgoedmakelaar in kwestie, dan moet je je registreren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten