Tijd voor de bib van de toekomst

Gepubliceerd op: maandag 21 december 2020 16.13 u.
Het is zover: de bibliotheek wordt grondig verbouwd. Na een hele poos dromen, ideeën uitwerken, wikken, wegen en plannen is het nu tijd voor actie. Op maandag 8 februari zullen de werken beginnen.

Dat betekent helaas ook dat de bibliotheek even de deuren moeten sluiten om de collectie te verhuizen naar de pop-upbib. Van maandag 11 januari tot en met maandag 8 februari is de bibliotheek niet geopend. Dan brengen we alles in gereedheid om je op dinsdag 9 februari te kunnen verwelkomen in de tijdelijke pop-upbib in de Brueghelzaal. Daar kan je tijdens de werken terecht voor je portie leesvoer. 

Maar niet getreurd. Om ervoor te zorgen dat je voldoende boeken, films en muziek in huis hebt om de tijdelijke sluiting te overbruggen, mag je tot en met zondag 10 januari extra veel uitlenen. Je mag bovendien alles bijhouden tot na de opening van de pop-upbib, want de tijdelijke sluiting van 4 weken telt niet voor de uitleentermijn. Heb jij al werken geleend? Dan worden die automatisch verlengd tot we je weer kunnen ontvangen in februari. Al kan je uiteraard steeds je werken binnenbrengen in onze piramide.

Contact

Bibliotheek

Adres
O.-L.-Vrouwlaan 12570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 31 35 43
e-mail
bibliotheek@duffel.be
Website
www.duffel.be/bibliotheek

Volg ons op:

Vandaag

gesloten (Verhuis naar pop-upbib)

Morgen

gesloten (Verhuis naar pop-upbib)
Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten