Beweegbank is een succes en krijgt een definitieve plek

Gepubliceerd op: dinsdag 8 december 2020 14 u.
Begin oktober plaatste het lokaal bestuur Duffel een beweegbank in de voortuin van het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth. De gemeente huurde deze bank van Sport Vlaanderen tijdens de maand oktober. De huurperiode was een groot succes. Men heeft nu besloten om een definitieve beweegbank aan te kopen.

Duffelaars werden tijdens de maand oktober uitgedaagd om in coronatijden een bezoek te brengen aan de beweegbank. De bank bestaat uit een zitgedeelte voor vijf personen en is daarnaast uitgebreid met structuren die 260 verschillende fitnessoefeningen toelaten. Heel wat Duffelaars bezochten de beweegbank, jong en oud. Ook de bewoners van het woonzorgcentrum gingen samen met de kiné aan de slag met de bank. Het was een groot succes. Daarom heeft men beslist een beweegbank aan te kopen en deze definitief in de voortuin van het woonzorgcentrum te plaatsen.

Ten tijde van corona is en blijft het belangrijk dat mensen blijven bewegen. De beweegbank is heel toegankelijk. Iedereen kan op eigen tijd en tempo komen sporten en bewegen. Bewegen is en blijft de boodschap.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Morgen

gesloten

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten