Beweegbank in voortuin woonzorgcentrum Sint-Elisabeth

Gepubliceerd op: vrijdag 2 oktober 2020 8 u.
Donderdag 1 oktober 2020 plaatste lokaal bestuur Duffel de eerste gemeentelijke beweegbank in de voortuin van het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth.

De gemeente huurt deze bank van Sport Vlaanderen tijdens de maand oktober. Duffelaars worden hiermee uitgedaagd om in coronatijden, dichtbij huis, toch te blijven bewegen en sporten. De bank bestaat uit een zitgedeelte voor vijf personen en is daarnaast uitgebreid met structuren die 260 verschillende fitnessoefeningen toelaten.

Het speciale aan de bank is ook dat ze zich ín het woongedeelte van centrum Duffel-Oost bevindt en dus heel toegankelijk is voor Duffelaars. Iedereen kan op eigen tijd en tempo komen sporten. De beweegbank met haar uitgebreid bewegingsaanbod zal zeker ook door de bewoners van het woonzorgcentrum worden gebruikt in het kader van animatie en kiné. De plaats van de beweegbank, vlak naast de cafetaria van het woonzorgcentrum, biedt een extra attractie voor de inwoners die vanuit de cafetaria de sporters aan de beweegbank gade kunnen slaan.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Voor de dienst burgerzaken en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten